Deelnemersinformatie

Locatie:

La Cantina

Zuiderstrand 1

2586 JK Den Haag

Fotografe Sylvia Visser

Challenge 108

Inschrijven

Inschrijven voor de Challenge108 kan via inschrijven.nl. Er kunnen maximaal 250 deelnemers meedoen. De inschrijving sluit woensdag 29 juni, als nog niet het maximaal aantal deelnemers is bereikt.

 

Opbrengsten

Deel van de opbrengsten komt ten goede aan stichting Waka Waka. De stichting zet de donatie om in WakaWaka Power+ lampen die via Katja Staartjes aan Nepal worden gedoneerd. Katja Staartjes doet hierover verslag.

 

Welkomstcadeau

Het boek Running Buddha en de Waka Waka Power+ worden uitgereikt bij de aanmelding. De winnaar van het boek "Lopen over de grens" ontvangt het boek bij aanmelding.

 

Aanmelden

Zaterdag 2 juli meld je je aan vòòr 20:00 bij strandtent La Cantina.

 

Start

De 108 zonnegroeten starten om 20:30. Het deelnameveld wordt afgebakend met lampjes van WakaWaka. De 108 zonnegroeten worden begeleid.

 

Na afloop

Na afloop is er voor alle deelnemers een hapje & drankje bij La Cantina. We vragen jullie om het strand netjes achter te laten en geen afval achter te laten, behalve in de prullenbakken.

 

Foto's

Tijdens het evenement worden foto's gemaakt door Sylvia Visser. De foto's zullen na het evenement beschikbaar worden gemaakt.

 

Stands

Tijdens het evenement is er een stand van Prana (yoga, travel & adventure kleding). Voor de deelnemers aan Challenge108 geldt een korting van 20%.