top of page

Ervaar

FLOW VAN ENERGIE

About Us

Programma

Jolien ging op zoek naar balans en kwam terecht bij een opleiding tot yoga-docente in Nepal. Lees hier de blog van Rina op Smiles around The Globe. Is yoga jezelf in balans brengen? Ja, yoga heeft iets te maken met balans. Maar eigenlijk nog meer met je hoofd leegmaken en je vrij voelen.

 

Terug uit Nepal stelde Rina vragen over yoga. Wat is yoga in de taal van een sporter? Welke verdieping geeft yoga aan het leven van een sporter? Toen ontstond het idee om een online yoga workshop op te zetten met de kennis van yoga, speciaal voor sporters (of voor mensen met een sportieve geest).

 

Rina & ik begrijpen allebei hoe lekker het is om je hoofd leeg te maken tijdens het sporten. We weten ook allebei hoe leuk het is om goed in conditie te zijn, want dan kun je hardlopen langs het strand, meedoen aan gave wedstrijden of gewoon voor de lol een meer over zwemmen. Herken je dit? En wil je dit idee verder verkennen? Schrijf je dan in!

 

01/07/2016

108 zonnegroeten op Scheveningen Strand

Challenge 108

Zaterdagavond 2 juli 2016, op het strand van Scheveningen doen we 108 zonnegroeten bij zonsondergang. Een speciaal getal, een heilig getal, net zoiets als de 10km afstand voor hardlopers. Zie hier: hoe doe je de zonnegroet?

 

Doe je mee aan de Challenge108? Dan doe je een donatie aan Stichting WakaWaka. Zij zetten de donaties om in Waka Waka Power+ lampen. De WakaWaka Power+ is een krachtige, compacte oplader èn (zak)lamp op zonne-energie. Het laadt zo goed als elk type telefoon en klein elektronisch apparaat op én geeft tot wel 150 uur veilig en duurzaam licht. Die WakaWaka Power+ doneren we aan Nepal via bergbeklimster Katja Staartjes. Zij werkt samen met de Stichting Waka Waka en zorgt dat de apparaatjes terecht komen bij getroffenen door de aardbeving. Lees hier meer over de missie van Stichting Waka Waka.

19/05/2016

3 weken gratis online yoga workshop

Smile & Run Yoga Challenge

De gratis online yoga workshop is ondertussen afgelopen. Je kan de hele workshop hier lezen & bekijken. Je kan je aanmelden voor een zonnegroetworkshop op zondag 26 juni bij Yogastudio Running Buddha via jolien@runningbuddha.nl.

Wil je goed voorbereid zijn voor de Challenge108? Schrijf je dan in voor de gratis workshop en ontvang een kortingscode van WakaWaka!

 

Deze workshop is niet alleen voor deelnemers aan de Challenge108. Begrijp jij ook hoe lekker het is om je hoofd leeg te maken met sporten? En wil je zo goed mogelijk in vorm zijn, fysiek & mentaal? Deze workshop geeft veel informatie en tips afkomstig uit de eeuwenoude levensstijl die yoga heet, en biedt een aanvulling op de lifestyle van een sporter. 

 

Tijdens de Smile & Run - Yoga Challenge krijg je 3 weken lang, 3x per week, een workshop toegestuurd met een leuke video en een toelichting op een bepaald thema. Helemaal gratis! Wil je meer weten over de inhoud van de workshop? Lees dan hier verder.

 

Please reload

Zaterdag 2 juli 2016 was de Challenge108

Met 20 sportievelingen hebben we 108 zonnegroeten gedaan op het strand van Scheveningen bij ondergaande zon om zonne-energie te doneren aan Nepal via Stichting WakaWaka. 

Het was een prachtige, heldere avond met flink veel wind. De Challenge108 was met recht een uitdaging om in balans te blijven bij windkracht 5! 

Nieuwsgierig? Bekijk hieronder de video!

Initiatiefnemers

Organisatie

Rina Zijgers

Rina Zijgers blogt over (duur)sport, voeding, reizen en alles wat zij leuk vindt. Ze is 36 jaar, werkt als projectconsulent bij een woningcorporatie in Utrecht en is haar hele leven enthousiast duursporter. Ze is opgeleid tot Mental Coach en begeleidt sporters. Rina is puur en eerlijk. What you see is what you get. 

Jolien de Klein

Jolien is yogadocente bij yogastudio Running Buddha in Voorburg. Als sporter kent ze de voordelen van bewegen: je hoofd leeg maken, in conditie zijn, mentaal sterk zijn. In de eeuwenoude yoga-filosofie kom je deze elementen allemaal tegen: je gaat bewust op zoek naar beheersing van lichaam & geest, zodat je jezelf vrij kan voelen. Ze blogt en vlogt over haar avonturen met yoga.

Partners / sponsors
Jolien de Klein
Contact

Contactgegevens organisatie

Jolien van Running Buddha
 

www.runningbuddha.nl

jolien@runningbuddha.nl

 
Rina van Smiles around The Globe
 

www.smilesaroundtheglobe.com

smilesaroundtheglobe@gmail.com

Bedankt voor je bericht

bottom of page